sâmbătă, 27 octombrie 2007

Apel!

Catre toti "voiajoristii" care-mi viziteaza situl. Tot cresteti porumbei, ce mai conteaza o pereche sau doua in plus? Haideti sa salvam rasele romanesti de porumbei. Inainte Romania era cunoscuta ca tara porumbeilor zburatori. Nu am pretentia sa fie din nou ce a fost dar macar sa asiguram perpetuarea raselor care au mai ramas. Alegeti o rasa pe care sa o cresteti alaturi de voiajorii vostrii. Sunt sigur ca nu or sa stea inchisi pentru ca voiajorii oricum au nevoie de antrenamente. In felul acesta ii salvati de la disparitie dar si de pericolul volierei. Si ma refer la acele voliere care asigura posibilitatea bailor de soare si a dezmortirii porumbelului dar nu si a libertatii.

Puteti face acest lucru? Acum e timpul, mai tarziu o sa-i cunoastem doar din pozele vremii. Este pacat ca munca batranilor nostrii sa se termine odata cu generatiile de dinaintea Revolutiei ...
De ce voi? Pentru ca sunteti multi si aveti experienta. Nu am pretentii de la noii veniti care acum invata tainele columbofiliei dar ii incurajez si pe acestia sa faca acest lucru.

O sa las acest apel "cap de afis" o zi sau doua, poate trezeste un ecou ...