duminică, 28 octombrie 2007

Invidie si rautate in sportul columbofil romanesc

Lucruri incredibile se intampla in asociatia columbofila din Timisoara , a caror victima este dl. Izvernar Gheorghe, crescator de porumbei cu rezultate excelente in activitatea competitionala.

cupe_mar.jpg

Cititi [aici] si va minunati

Comentariu:

Oare cate lucruri ascunse se petrec si in alte asociatii din tara? Ce curaj mai ai sa te inscrii in asociatii si ce garantii mai prezinta personalul care insoteste masina cu porumbei cand se stie bine ca e greu sa gasesti oameni de o inalta calitate morala, mai ales printre porumbari care nu pierd ocazia sa te insele atunci cand cumperi porumbei de la ei? Sau, cati din porumbeii cu pedigree excelent care nu au mai sosit acasa au fost prinsi de rapitoare sau au "zburat" din masina de transport direct in colivia delegatilor? Sau, ce escale mai fac masinile de transport porumbei pana la destinatie?

Dragi porumbari, cresteti porumbeii, antrenati-i, obtineti rezultate excelente, cresteti-le valoarea, ca este cine sa se ocupe de ei in final ... :D . Inca un punct castigat de sportul cu porumbei zburatori si/sau jucatori, unde nu este nevoie de o masina de transport pentru ca zborul si judecarea lui au loc la domiciliul crescatorului.