sâmbătă, 27 octombrie 2007

Un jucator de Galati la NewYork!

Am gasit recent pe internet un articol despre jucatorul de Galati al unui american ce locuieste la New York. Un american care a venit in vizita in Romania special pentru aceasta rasa de porumbei. Un american care nu intra in tiparele turistului obisnuit. Nu a pierdut timpul colindand hotelurile si obiectivele turistice romanesti cu care ne mandrim. In schimb, a luat la rand aproape toate volierele crescatorilor de jucatori de Galati, cautand sa afle tot ce se putea despre aceasta rasa si performantele ei in zbor.

Articolul in sine il consider o pledoarie catre perpetuarea performantelor deosebite in joc si zbor ale jucatorului de Galati si il recomand cu caldura tuturor celor care l-au "sechestrat" in voliere. In curand strainii nu vor mai fi interesati decat de performantele si nu de frumusetea lui pentru ca au aflat ca nici un roller din lume nu joaca ca al nostru.

Link-ul unde mai gasiti acest articol este aici . Sfatul meu e sa salvati continutul paginii respective pentru ca e al doilea loc unde apare, de la prima adresa disparand cu desavarsire.

In caz ca nu-l mai gasiti nici aici, eu l-am salvat ... :smile: