miercuri, 14 noiembrie 2007

Rolleri cu zbor la mare inaltime

După vizionarea acestui film, la sfârşitul căruia aveţi şi adresa sitului autorului, am fost să văd şi pozele de pe sit.

Autorul spune că i-a luat de la cineva care afirma că sunt rolleri de Birmingam. Insă proprietarul actual crede că este vorba de o încrucişare între Roller-ul Oriental şi cel de Birmingam.

Eu cred că aici şi-au băgat coada şi gălăţenii noştrii. Ce credeţi?

Adresa sit portughez.

Dacă este adevărat, este interesant de ştiut ce se poate obţine din astfel de încrucişări. Cred că acest lucru este de dorit la păsările care nu mai prezintă joc deloc. Poate chiar la gălăţenii care au fost transformaţi în zburători de mare înălţime care şi aşa sunt cam ciocoşi. Mă refer la vioriii care-i văd pe mai toate siturile româneşti. Este păcat să înlocuim un porumbel care prezenta atât zbor la mare înălţime cât şi joc foarte bun, cu un porumbel care să prezinte doar zbor de mare înălţime şi durată. Pentru că dacă este aşa, ne întrec tipplerii. Iar la joc, ne întrec rolerii de Birmingam si cei Orientali. Porumbelul nostru strălucea la ambele capitole şi asta îl făcea unic în ţară şi străinătate. Străinii se miră când află că a existat un astfel de porumbel şi se miră şi mai mult când află că aproape l-am pierdut. Dacă nu cumva l-am şi pierdut deja.

Şi dacă este adevărat că în aceşti porumbei pe care proprietarul i-a numit High Flying Rollers este şi sânge de gălăţean, observaţi atunci că proprietarul nu a auzit de existenţa jucătorului nostru de Galaţi sau, cei pe care-i cunoaşte el nu mai sunt nici pe departe ce au fost. Şi nu-i păcat?

Tot pe acest sit veţi afla despre jucătorul portughez, cel mai mic porumbel din lume.