miercuri, 10 septembrie 2008

Site under (re)construction

English: I've changed the theme, and almost all articles have a bad formatting, specially where is about standards. I need time for reformatting.

Romanian: Am schimbat tema sitului. Noua tema ofera un navigator la subsolul paginii pentru o navigare asemanatoare Wordpress-ului. Daca aceasta tema ramane, articolele trebuiesc reformatate ca acum sunt "varza". Oricum, reformatarea nu va dauna vechiului stil asa ca o fac oricum. Cel mai mult sunt afectate articolele despre standarde insa nu prea mai aveti nevoie de ele daca ati descarcat cartea lui Feliciu Bonatiu de la adresa din articolul de mai jos. Daca aveti timp, comentati aici parerile cu privire la noua tema.

Important

De asemenea, noua tema necesita activarea javascript. Numai asa caseta de comentarii de sub fiecare articol devine activa. In dreptul fiecarui titlu, in partea stanga, apare o mica eticheta cu data publicarii, de asemenea vizibila doar la activarea javascript. Totusi, in Internet Explorer 6 nu e vizibila. Aveti nevoie sa treceti la versiunea 7 sau la oricare versiune de Firefox, browser pe care vi-l recomand cu caldura.

Update 13 Septembrie 2008:

Au mai ramas de reformatat doar articolele din luna octombrie 2007 dar sunt si cele mai multe. Sper sa termin repede :p .