miercuri, 19 noiembrie 2008

Pledoarie pentru pasari sanatoase

Atentie

Pentru cine stie deja articolul, treceti peste el. Am salvat cateva articole de pe www.morisca.net... aici. Iar acesta nu-si avea locul decat pe blogul de porumbei. Adica aici.

Eliberati gainile!

In Anglia a inceput o campanie impotriva fermelor industriale de pasari de carne. Sunt mai multe motive determinante insa principalul motiv este calitatea proasta a carnii de pasare care ajunge pe rafturile magazinelor (de multe ori provenita de la pasari moarte), datorata conditiilor improprii de crestere. Un alt motiv ar fi concurenta neloiala facuta fermelor de produse organice, sanatoase.

Haideti sa facem ceva concret, pentru sanatatea noastra si a copiilor nostri si sa semnam aceasta campanie. Sa nu ziceti ca nu are rost, ca este o actiune a englezilor si ca de aceea nu ne priveste. Avem nevoie disperata de o prima victorie, indiferent unde are aceasta loc. E nevoie de completarea unui singur formular, cu numele, email-ul, si orasul dumneavoastra. Pentru ca este vorba de Anglia, in acelasi camp pentru oras adaugam si tara. Este adevarat, noi suntem oarecum privilegiati pentru ca majoritatea ne putem creste singuri gainile insa nu stim pentru cat timp vom mai fi lasati sa o facem.

Bannerul de mai jos este conectat in timp real la baza lor de date si arata cati au semnat aceasta campanie.

Alt articol referitor la acest lucru gasiti aici.

Iar articolul de mai jos vine ca cireasa pe tort. Faceti click pe banner pentru a citi articolul.