vineri, 20 februarie 2009

Long life R.C.R

Am trait sa o vad si pe asta! Sa fiu sincer, nu ma asteptam sa se intample. De fiecare data, discutiile de pe porumbei.ro sfarseau cu victoria partizanilor transformarii rollerilor in zburatori. Victorie in sensul ca acele persoane aveau deja o asociatie si o multime de membrii. Cei care apreciau fiecare rasa de porumbei conform caracteristicilor lor erau putini si neorganizati. Vocea lor era acoperita de fiecare data, de multe ori in mod grosolan.

Insa acum nu mai conteaza. Toate lucrurile rele sunt de domeniul trecutului. De acum avem asociatie. O asociate care doreste sa reprezinte corect fiecare rasa de porumbei, conform caracteristicilor fiecarei rase, asta incluzand si caracteristicile de zbor si joc. Pentru prima data dupa multa vreme, se face distinctia corecta dintre tipul de joc prezentat de un tumbler si tipul de joc caracteristic unui roller. Denumirea de Roller este in sfarsit oficializata in Romania.

Felicitari sincere initiatorilor. Sa dea Dumnezeu ca aceasta initiativa sa dainuie, cu bune rezultate. Succes Roller Club Romania!